реклама

реклама

Для ефективної, надійної та безаварійної роботи енергомереж ПАТ «Черкасиобленерго» постійно працює над оновленням енергообладнання, спецтехніки та матеріалів. Нині нове обладнання отримала електролабораторія Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго».

obl_main_news_3145_16-01-2024_11_02_03_267

Головний інженер Черкаської міської філії Віктор Антонюк розповів, що відтепер оновлена електролабораторія допомогає енергетикам якнайшвидше відшукати місце пошкодження кабелю.

- Зараз електромонтери та інженер випробувальної лабораторії проводять пошук пошкодження на кабельній лінії  0,4 кВ, яка живить один із закладів освіти міста Черкаси. У роботі задіяна нова електролабораторія, яка придбана в 2023 році,- розповів Віктор Антонюк.

Спеціалісти Товариства розгорнули електролабораторію та розпочали підготовку до роботи.

obl_main_news_3145_16-01-2024_11_02_14_125

- Зараз ми підготували лабораторію для виконання пошуку пошкодження на кабельній лінії. У нас є кабель, який пошкоджений. Для початку ми пропалюємо цей кабель, потім за допомогою приладів, акустики визначаємо місце пошкодження. Далі наші спеціалісти виконуватимуть розкопку і ремонт кабельної лінії,- розповів майстер дільниці кабельних ліній електропередачі Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Василь Вінцевич.

Також він додає, що пошук місця пошкодження виконують за допомогою оновленої електролабораторії.

- У електролабораторії поновили обладнання, воно вважається новіше, якісніше. Це нові технології, нові схеми. Завдяки такому обладнанню роботу вдається виконати набагато швидше і якісніше,- зазначив Василь Вінцевич.

obl_main_news_3145_16-01-2024_11_05_10_827

Відтак, місце пошкодження кабелю локалізовано.

- Знайшли місце пошкодження на кабельній лінії, яка живить один із навчальних закладів м. Черкаси. Зараз розкопуємо для подальшого ремонту кабельної лінії,- прокоментував хід робіт інженер електротехнічної лабораторії Черкаської міської філії Олександр Вітряк.

Головний інженер Черкаської міської філії Віктор Антонюк зауважує, що таким чином оновлення обладнання сприяє ефективній та якіснішій роботі енергетиків.

obl_main_news_3145_16-01-2024_11_05_22_88

- Це і поліпшення умов праці, і швидше та якісніше виконання ремонтних робіт, і розвиток наших енергомереж, а найголовніше – безперебійний та надійний розподіл електроенергії споживачам Черкащини,- підсумував Віктор Антонюк.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100