реклама

реклама

Освітньо-культурний та волонтерський простір Гончаренко центр Черкаси запускає безкоштовні курси німецької мови для дорослих. Заняття будуть відбуватися щотижня, а програма розрахована на людей, які тільки починають вивчення мови.

За словами директорки освітнього простору Анни Драч, курс німецької мови для дорослих триватиме 6 місяців. Протягом 25 безкоштовних занять учасники курсу зможуть опанувати німецьку на початковому рівні.

«Це можливість для тих, хто завжди мріяв вивчити німецьку, але відкладав це в довгий ящик. 25 занять для базового рівня, просте пояснення складних граматичних конструкцій, багато розмовної практики — ми створили всі умови для ефективного та комфортного навчання», — діляться у просторі.

Там також додають: заняття будуть щопонеділка о 19:00. Усі випускники курсу німецької отримають сертифікати про навчання, які підтвердять опанування мови на базовому рівні.

Аби зареєструватися на курс, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. Про результати відбору зареєстрованих учасників повідомлять телефонним дзвінком.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Європа 27.01.2024 12:23
Реєстрацію за посиланням вже закрили. Комедія!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Гарна ґельдвашмашине. 27.01.2024 11:31
Особливо смішно за розмовну практику в реальних діалектах по землях, де хохдойчем й не пахне. А за шпраху на ланді от швайнбауерів, типу Санкт-Флоріанського, це взагалі! За 25 занять, якщо й будуть бажаючі, вони не зможуть навіть самостійно видати перл, який колись в далекі 90-і один румун видав, нелегально перейшовший кордон. "Байм ґренцüберґанґ вурде іхь фон ґренцполіцістен бешайзен".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100