реклама

реклама

Віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко сьогодні на прес-конференції у Черкасах іронічно запропонував впровадити в області два нові туристичні маршрути: як закопати бюджетні гроші в вертодром у Пекарях і як сфальсифікувати вибори.


– Мажоритарна частина виборів показала, що якщо за соціально-економічними показниками область займає одне з останніх місць, то за показниками фальсифікацій область займає лідируюче місце. Бо, як ви знаєте, немає жодної області в Україні, де було б ліквідовано результати в двох округах. Причому, це ж принципові округи: Черкаси і Канів, – зазначив Микола Томенко. – Тож, якщо треба показати зразок того, як фальсифікувати вибори, треба людей привозити в Черкаси.

Що ж до туристичного маршруту до вертодрому, то Микола Томенко навіть водив тим маршрутом двох туристів: нардепів Шевченка і Парубія.

– Їм екскурсія дуже сподобалася. Вони сказали, що на прикладі цього об’єкту можна показати як «розбудовується» «нова Черкащина», – зазначив Микола Томенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Ужасть 04.12.2012 10:58
Пабедітєлі, как и обещали перед выборами привезли на черкащину европейский уровень жизни, озвучили революционные проекты законопроектов опозиции, которые перевернут экономику и жизнь в стране :lol:
Рецепт испытанный: орать как навиженому "бандыты! бандытам тюрмы!" :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Стріха 04.12.2012 00:19
Окрім Томенка Прочерку нема кого цитувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 О.ЧУПРИНА 03.12.2012 18:44
Ляпуни язиками чи язиколяпуни? Яка різниця,всеодно нікчемні з якого боку не дивись. Коли виникли проблеми на 197-му округу,Шевченко та Парубій днювали та ночували там і билися з Губським немов гладіатори.Можливо мали б позитивний результат,якби їх не відволікали від справи мітингові ініціативи Томенка. Арапа правити і плуга перти то є різні речі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Вона 03.12.2012 18:15
Закончились аргументы у Томенко, что к старым темам возвращается?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100