реклама

реклама

Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода надіслала звернення до голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба з проханням призначити Олександра Дяченка директором обласної філармонії.

Нагадаємо, художній керівник і керівник симфонічного оркестру Олександр Дяченко виконує обов’язки директора філармонії вже 8 місяців, одразу після звільнення 3 квітня попереднього керівника Антанаса Петраускаса.

У своєму депутатському зверненні Любов Володимирівна повідомляє, що до неї звернулися творчі колективи обласної філармонії, музичного училища, Національної спілки художників України, дитячих музичних шкіл № 1,2 та обласного музично-драматичного театру з пропозицією розглянути на сесії обласної ради питання про призначення Олександра Миколайовича Дяченка на посаду директора комунального закладу «Черкаська обласна філармонія Черкаської обласної ради» та укласти з ним контракт.

«Відповідно до ст. 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», мною направлено звернення до голови обласної ради В.П. Черняка з пропозицією внести до порядку денного наступної сесії питання «Про призначення Дяченка О. М. на посаду директора комунального закладу «Черкаська обласна філармонія Черкаської обласної ради», а також розглянути це питання на засіданнях профільних постійних комісій обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики та спорту (голова Лега Ю.Г.) та комісії з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій та захисту прав споживачів (голова Криницька О.Ю.)», – йдеться у тексті звернення Любові Володимирівни.

Висловити своє ставлення до запропонованої кандидатури депутат просить губернатора до 13 грудня.

реклама

Коментарі  

 
+12 #1 Тромбон Гобоєвич 03.12.2012 17:14
От холєра. Я був майже впевнений, що все закінчиться добре і Дяченка таки призначать.І тут з’явилася Любов Володимирівна...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100