реклама

реклама

Перші дні психологічного вишколу у Києві для капеланів та їх помічників були неймовірно насиченими та пізнавальними. Лікар-психіатр Юрій Бондаренко розкрив фундаментальні основи світогляду військової людини – важливі аспекти, які допоможуть ефективно працювати з нашими захисниками.

Капелани занурювались у світ клінічної психології та психіатрії, розуміючи, що це не лише теорія, але і практика, яка допоможе краще розуміти потреби та виклики наших військовослужбовців.

425689914_400457969311601_3740591770320747488_n

Особливий акцент був покладений на роботу з емоційним вигоранням та стресостійкістю. Отці вивчали навички для проживання катастрофічних стресів, розкривали "Закони мислення" людини, щоб знаходити індивідуальні підходи до кожного.

«Хочемо висловити глибоку вдячність тим, хто об'єднав наш колектив – Християнська Медична Асоціація Одеса , Eleos-Ukraine, Синодальне управління військового духовенства Православної Церкви України та нашому Падре – Сергію Дмитрієву. Велика подяка також уряду Нідерландів та компанії Hospitainer за фінансову підтримку та створення комфортних умов для нашого навчання.

Ми обіцяємо використати ці знання для забезпечення ефективної психологічної підтримки наших військовослужбовців. Дякуємо за цей неймовірний шанс росту та вдосконалення», - йдеться в повідомленні Капеланської служби Черкаської ТрО

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Віталік 06.02.2024 10:15
Немає нічого ні хорошого ні доброго в тому, что народ відправляють в прірву церковності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Віталік 06.02.2024 10:12
Психологічну допомогу надають психологи.
А церковники - церковну.
Церковна "допомога" надається в двох випадках, і то, по запиту.
При народженні, і при смерті.
То для чого ж оці церковники там потрібні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100