реклама

реклама

Вийшла із друку нова книжка відомого смілянського журналіста і автора декількох літературних творів Олександра Горшкова: роман «Сель». Він є авторським дебютом у жанрі «готичної» прози, хоча й написаний у притаманному йому пригодницькому стилі з виразним присмаком трилеру. Книга написана українською мовою, яку автор послідовно і активно просуває у своїй літературній творчості.

Книгу вдалося видати завдяки підтримці з боку смілянського підприємця і благодійника, директора відомої по всій Україні й далеко за її межами фабрики карамелі «Меркурій» пана Євгена Тарана. До того ж її видано у двох форматах: у м’якій та твердій палітурках. Висока якість друку і зручність для читацького користування — заслуга черкаського поліграфічного центру «306», який передніше видав дві книжки цього ж автора: роман «Найда» і повість «Поцілунок Янгола». Між іншим, обидві ці книжки розійшлися до останнього примірника.

425853973_1541653586635994_8460592667477790156_n

Клопоти літературного редактора узяв на себе Заслужений журналіст України Олександр Вівчарик.

Не варто розповідати, про що саме роман «Сель». Зазначимо лише, що автор знову піднімає непрості теми людських стосунків, моральної відповідальності за скоєні вчинки. Придбати захоплюючий роман можна у книжкових крамницях Покровського, Миколаївського (що на вул. Богдана Хмельницького) храмів, а також у новозбудованому храмі на честь св. мучениці Євгенії (настоятель — військовий капелан протоієрей Богдан Степчук).

Усі кошти з продажу підуть на волонтерську допомогу Збройним Силам України.

Наприкінці лютого планується зустріч читачів з автором і відомими смілянськими письменниками у бібліотеці ім. Олени Журливої.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100