реклама

реклама

Керівник штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» в Черкаській області Анатолій Бондаренко каже, що ніякого розвитку в справі замаху на його життя немає і скаржиться на бездіяльність правоохоронців.


Відповідаючи учора на прес-конференції на запитання «Прочерку», Анатолій Васильович зазначив, що один раз його викликали для дачі свідчень і на цьому все.

– Правда, після замаху на моє життя я облаштував у будинку камери. І сусіди мої поставили камери й зробили освітлення на вулиці. У нас там в Лисянці тепер, знаєте, такий собі новітній ефект. Усі по сусідству з камерами і всі дивляться, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Він також повідомив, що міліція не намагається розшукувати людей, які вчинили замах на його життя.

– Можливо, це таємниця слідства, але, на жаль, я не бачу якихось конкретних результатів, – сказав Анатолій Бондаренко, не пригадавши при цьому, коли ж його викликали для дачі свідчень: – Але слідчому я назвав прізвища людей, які, на мою думку, причетні до цієї справи.

Нагадаємо, що в ніч на 18 жовтня, коли Анатолій Бондаренко повертався із зустрічей з громадянами до свого приватного будинку, був здійснений напад, під час якого хтось кинув гранату, внаслідок чого постраждав будинок Бондаренка.

Сам Анатолій Васильович практично не постраждав. Детальніше про вибух читайте ТУТ.

Присутній на прес-конференції віце-спікер парламенту Микола Томенко зазначив, що на початку роботи нової Ради опозиція буде ініціювати створення слідчої комісії, яка б розслідувала всі гострі моменти нещодавніх виборів. Це, мовляв, стосується і голови ОВК №194 Ольги Козько, яка, на думку опозиції, сприяла зриву виборів в окрузі.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Магніт 06.12.2012 10:58
Гнилий фрукт- хай радується, що ніякого розвитку немає, бо посадять його за таку тупу постановку "драматичного театру", вся Лисянка сміється з афериста, а в нього ще й хватає нахабства згадувати цей "мегапіарний проєкт"...гнати треба його, бо "завдяки" таким як Толян, люди статочно зневіряться в черкаській "пропозиції"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Ужасть 05.12.2012 10:45
Цитую Василь:
Бондаренко ж член пр яка вiн апозицiя!

Вы что с дуба впали??? Он же глава самой заобъеднанной, монолитной как скала и не продажной областной обьеднаной опозиции, БЮТовской-батькищины, КОДла и еще каких-то комитетов и форумов :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Василь 04.12.2012 23:58
Бондаренко ж член пр яка вiн апозицiя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 блазень 04.12.2012 23:42
Лучше б озброїлися протівогазами :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Ужасть 04.12.2012 12:10
Присутній на прес-конференції віце-спікер парламенту Микола Томенко зазначив, що на початку роботи нової Ради опозиція буде ініціювати створення слідчої комісії, яка б розслідувала всі гострі моменти нещодавніх виборів.
***
Шановный пан Микола Томенко. Не надорвитесь будь ласка. А то вы все и за все хватаетесь, инициюеете (Горбачев говорил...генерируете :lol: )а ничего до пуття не в состоянии довести. Вы сначала найдите тих бандытив, что отравили вашего колишнього патрона Ющенка, еще в 2004 году :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100