реклама

реклама

Фахівці Монастирищенського відділення Уманського міськрайонного відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб організували виїзну вакцинальну сесію у Монастирищенській громаді.

428622093_367593979417519_935863913622800940_n

У межах інформаційної кампанії «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся» 19 та 21 лютого провели імунізацію дорослого населення завідувач Монастирищенського відділення та помічники лікаря-епідеміолога спільно з працівниками «Монастирищенського ЦПМСД». Було задіяно вакцинальний автобус.

На базі амбулаторії ЗПСМ села Попудня та КНП «Монастирищенського ЦПМСД» провели профілактичні щеплення проти дифтерії та правця вакциною АДП-М. Були вакциновані працівники Попудянської філії Монастирищенського ліцею № 2 та заклад дошкільної освіти «Чебурашка», а також працівники Монастирищенського ліцею № 2.

Загалом за ці два дні безоплатно вакцинували 31 особу.

Принагідно наші фахівці провели бесіди з жителями громади щодо важливості здорового способу життя, профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань та про збереження ментального здоров’я. А також говорили про важливість проведення профілактичних щеплень та необхідність вакцинації проти грипу та COVID-19.

Пресслужба Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100