реклама

реклама Делікат

реклама

На засіданні адміністративної комісії виконавчого комітету Черкаської міськради розглянули 34 протоколи про адмінпорушення, за якими винесли постанови про накладення штрафних санкцій на загальну суму 14 246 грн.

– Так, за порушення Правил торгівлі на ринках притягнуто до відповідальності 9 осіб, за торгівлю у невстановленому місці – 8 осіб, за розміщення без дозволу тимчасових споруд і рекламних конструкцій – 5 осіб, за відсутність документу про встановлення режиму роботи закладу – 2 особи, за надання сексуальних послуг за винагороду – 2 особи, – пише на своєму блозі директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець.

Також оштрафовано на 850 гривень посадових осіб підприємства за несвоєчасне проведення благоустрою та приведення до належного стану доріг після капітального ремонту. Притягнуто до адміністративної відповідальності жителів міста і за неналежний санітарний стан територій, за продаж тютюнових виробів у заборонений час, за тютюнопаління у невстановленому місці, за спалювання сміття, розклеювання рекламних оголошень, вигулювання собаки без намордника.

Окрім того, муніципальними інспекторами виявлено прострочені ковбасні вироби в магазині по вул. Гоголя-Кірова та вилучено наклад рекламних плакатів (більше 10 кг) нового фітнес-клубу, які намагались розклеїти на опорах ЛЕП, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100