реклама

реклама

Черкаську область відвідав Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

Під час його візиту відбувся інформаційний захід «Головні аспекти роботи Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в умовах збройної агресії РФ проти України». Дмитро Лубінець також представив представника Уповноваженого з прав людини в Черкаській області Максима Тептюка, зазначивши, що сам Лубінець все не зробить.

Уповноважений з прав людини в Черкаській області Дмитро Лубінець офіційно презентував свого представника на Черкащині


– Пан Максим уже працює декілька місяців, я тільки приїхав його представити. Але хочу наголосити керівникам структурних підрозділів: різниці між мною і паном Максимом на території Черкаської області юридично немає. Максим Тептюк виконує функції мого представника на підставі Конституції України, профільного закону, а також мого особистого доручення. І я надаю йому всі повноваження, які є у мене згідно із законом, – пояснив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини.

Єдина різниця, за словами Дмитра Лубінця, між ним та Максимом Тептюком - Уповноважений Верховної Ради України з прав людини свій мандат впроваджує на території всієї України і навіть за межами країни, а Максим Тептюк свій мандат впроваджує у межах Черкаської області.

– Він у будь-який час може зайти у будь-яке приміщення будь-якої форми власності і вимагати будь-які документи. Він може проводити перевірки, моніторингові візити, робити власні висновки, є порушення прав людини чи немає, і робити акти реагування, які ми потім вимагаємо як виконання керівників, – роз’яснив Дмитро Лубінець.

До слова, Максим Тептюк сказав, що їх в обласній команді 5 осіб, і просив звертатись до нього з усіх питань.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #5 &&&&& 18.03.2024 22:36
Цитую Лейба:
Стидаюсь спитати, а чи є якась практична користь простим пересічним громадянам від кипучої діяльності цих самих панів уповноважених і їх представників? Бо я нічого про це не знаю.

Ой, та взагалі од чиновників нам, простим людям, така користь, ну, така користь, що і словами не описать! Ми живі тільки дякуючи їм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Лейба 18.03.2024 20:37
Стидаюсь спитати, а чи є якась практична користь простим пересічним громадянам від кипучої діяльності цих самих панів уповноважених і їх представників? Бо я нічого про це не знаю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 &&&&& 18.03.2024 17:19
Цитую Прочерк:
Дмитро Лубінець також представив представника Уповноваженого з прав людини в Черкаській області Максима Тептюка

Виявляється, у кожній області України є так званий "представник Уповноваженого з прав людини в N-ій області". Представляєте, немає на що інше витрачати гроші у військовий час як на чиновників-дармоїдів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 правда 18.03.2024 14:23
Знатимемо, до кого стукатись за російську попсу в кав"ярнях
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ще одна чергова кровосіся 18.03.2024 13:38
Порушень прав людей не знайде, але з шкури вилізе, намагаючись все зробити "для блага чєловєка". І саме якого ми всі знаємо. Ну і святоє - своїх онуків без барахла не залишити. Скільки тепер там йому "по штату" заступників, а їм корабельних помічниць в гарем потрібно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100