реклама

реклама

У Черкаській спеціалізованій школи № 28 відбулося нагородження переможців інтелектуальної рольової гри «Освітні дебати».

Гра була реалізована в межах загальноміського конкурсу на отримання грантів Черкаського міського голови у галузі загальної середньої освіти.

Фото: dogp.gov.ua


Загалом протягом шести місяців проводилися ігри серед 20 команд 18 шкіл міста. У них взяли участь 12 команд учнів 10-11 класів та 8 команд учнів 8-9 класів. Учасники гри долучилися до обговорення проблем і планування рішень, публічно, організовано, толерантно здійснили обмін думками за темами, що стосуються навчального процесу, проблем дітей і батьків, а також глобальних проблем суспільства.

На другому етапі міського проєкту «Освітні дебати» команди у складі здобувачів освіти 8-9 класів з ПМГ, Черкаської ЗОШ №2, Черкаської ЗОШ № 24, Черкаської ЗОШ № 26, Черкаської ЗОШ №7,Черкаської СШ№ 18, Черкаської СШ №28 та НВК №34 три місяці вивчали різні види дебатів та зіграли за форматами «Карла Поппера», «Британський парламентарій» та «Три сторони». Дебатували учасники українською та англійською мовою.

Привітати та нагородити переможців завітала заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак.

«Дебати – це, передусім гра, яка виховує в учнів злагодженість, толерантність та повагу до думок інших. Вони навчаються відстоювати свою точку зору, слухати інших, вміти та вести дискусію з опонентом у спокійній, доброзичливій манері. Впевнена, що знання отримані під час участі у дебатах, допоможуть школярам впевненіше йти по життю та досягати своєї мети. Вітаю всіх учасників і переможців» - відзначила Надія Володимирівна.

Отже, за підсумками міських рейтингових перегонів «Освітні дебати-2024»:

  • І місце виборола команда Першої міської гімназії;
  • ІІ місце посіла команда Черкаської спеціалізованої школи №28 ім. Т.Г. Шевченка;
  • ІІІ місце здобула команда Черкаської спеціалізованої школи №18 ім. В'ячеслава Чорновола.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100