Ускладнення погодних умов додало роботи підрозділам територіального управління МНС трьох районів, які потрапили в зону дії циклону.

Так, учора о 13.45 в селі Сердегівка співробітники Шполянської пожежно-рятувальної частини допомогли водіям трьох вантажівок подолати крутий слизький підйом. В умовах ожеледиці рятувальникам довелось застосовувати лебідку та тягач.


У цей же день близько 15.30 у Христинівському районі, неподалік села Мала Севастянівка, через ожеледицю сталося зіткнення мікроавтобуса «Mercedes Sprinter», який рухався до Умані, із автомобілем, «Daewoo», який прямував на Вінницю. Пасажир легковика із важкою черепно-мозковою травмою голови потрапила до уманської лікарні.

Майже одночасно на відрізку автотраси Стрий-Кіровоград-Знам'янка, між селами Вільшанка та Сичівка, співробітники чергового караулу Христинівської пожежно-рятувальної частини допомогли двом водіям, які через ожеледицю не впоралися із керуванням і опинилися у засніжених кюветах.


Аби витягти «Subaru», яке зіткнулося із деревом, рятувальникам довелось застосовувати трактор дорожньої служби. Водію «Mitsubishi Outlander» дивом вдалось уникнути зіткнення, тому його автомобіль не зазнав значних ушкоджень. Після того, як рятівники за допомогою пожежного автомобіля витягнули його автівку на автодорогу, він зміг продовжити свій шлях.


У цих автопригодах загиблих не було.

Прес-служба Територіального управління МНС України в Черкаській області звертається до усіх водіїв із проханням обмежити використання автомобілів у цей складний період.

Крім заміни літніх шин на зимові, в цю пору року найважливішим фактором безпеки дорожнього руху є уважне сприйняття поточних погодних умов.

У будь-якому випадку потрібно знизити швидкісний режим руху, збільшити дистанцію між автомобілями на дорозі та посилити пильність і обережність.

ТУТ можна переглянути відео про те, як МНСники рятували водіїв

Відео ДТП в Христинівському районі


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100