Черкаські фітнесисти Олексій Горішній та Анна Круковська «підкорили» чемпіонат світу з бодібілдингу, що відбувся у Бангкокі (Таїланд), інформує «Черкаський спорт».


– Ну що, став третім, як і в тому році, через за політизованість цього чемпіонату: не може в Таїланді європеєць обходити тайців. Перше та другі місця – у тайців. Круковська – друга, що теж вельми і вельми спірно. В її категорії угорка стала першою. Змагання тривали три дні, якщо не враховувати зважування і всіх інших заходів. Організація – на високому рівні, проживання та харчування – на «відмінно, – розповів бронзовий призер чемпіонату світу Олексій Горішний.

Олексій Горішній на фото – зліва

Олексій Горішній на фото – зліва


Анну Круковську вразила масштабність чемпіонату і кількість учасників.

– Мені сподобалося, це досвід для мене. Звичайно, не обійшлося на змаганнях без політики, тому що багатьох спортсменів «тягнули». На жаль, від цього нікуди не подітися. Друге місце – стимул вдосконалюватися і ставати кращою. Це хороший результат, хоча багато хто пророкував мені перше місце. Буду працювати далі і, сподіваюся, все у мене вийде, – сказала срібна призерка чемпіонату світу Анна Круковська.

Анна Круковська на фото – друга зліва

Анна Круковська на фото – друга зліва


Бангкок черкаська фітнесистка назвала містом контрастів:

– Красиві нові будівлі стоять поруч з нетрями. На вулицях брудно, специфічний запах. Через це особливого бажання гуляти вулицями не було, хоча часу було предостатньо, – поділилася враженням спортсменка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100