реклама

реклама Делікат

реклама

Новий черкаський ТРЦ «Любава», що зводиться на місці колишньої трикотажної фабрики», заповнений орендарями на 90%, інформує сайт «RetailStudio.org».

Нещодавно новим орендарем став магазин взуття та аксесуарів «Centro». Площа монобрендового магазину складе 370 кв.м, асортимент буде включати різноманітність жіночого, чоловічого, дитячого взуття та аксесуарів.

Відкриття ТРЦ «Любава» заплановано на початок 2013 року. «Любава»  стане першим професійним торговельно-розважальним комплексом у центрі Черкас з унікальним набором орендарів. Якорями стали продуктовий супермаркет «Сільпо», супермаркет електроніки і побутової техніки «Comfy», іспанська релейлер «Inditex Group» (бренди «Bershka», «Sradivarius» і «Pull & Bear»), польський роздрібний оператор одягу «ЛПП Україна» («Reserved», «Cropp Town» і «Mohito»), чотиризальний кінотеарт «Мультиплекс» , магазин спортивного одягу, взуття та аксесуарів «MegaSport». Крім того, в ТРЦ з’являться ряд відомих в Україні марок, серед яких: «Junker», «Kari», «Інтертоп», «75В», «Atlantic», «Moyo» та ін.

ТРЦ LUBAVA – сучасний торговельго-розважальний центр, загальною площею 26 000 кв.м, і орендованою площею 18 000 кв.м. Комплекс розташований в самому центрі Черкас ̶  на бульварі Шевченка, в 50 метрах від центральної площі. Концепція ТРЦ передбачає об'єднання галереї магазинів різноманітних товарів і розважальної частини, яка буде представлена боулінг-центром, диско-клубом, дитячим розважальним центром, тиром, а також концептуальним рестораном. Девелопером проекту є компанія BUD HOUSE GROUP.

CBRE – найбільша консалтингова компанія в області нерухомості в світі, яка входить до списку 500 найбільших компаній світу згідно з рейтингом Fortune 500. Компанія має 450 офісів (включаючи афілійовані офіси) в 60 країнах світу і штат співробітників близько 39 000 чоловік. Штаб-квартира компанії знаходиться в Лос-Анджелесі (США). CBRE третій рік поспіль входить до рейтингу 50 кращих компаній світу за версією журналу Business Week і другий рік поспіль є однією з 100 швидкозростаючих компаній в світі згідно з рейтингом Fortune.

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Куточок Споживача 14.12.2012 21:42
Особисто мене зацікавить в подібних торгових центрах лише розважальна частина: типу Діснейленду, з атракціонами, аквапарком, блекджеком і павшими жінками. Кінотеатром і магазинами одягу з речових ринків зараз нікого не здивуєш. Потрібно креативити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Влад Дробнов 12.12.2012 23:32
90% орендарів? Кажете? Цікаво чи відомо Черкащанам, що серед власників торгівельних площ є наш шанований міський голова Сергій Олегович Одарич. який поступився землею територіальної громади міста у вигляді земельної ділянки під парковку яка збудована між міськвиконкомом та ТРЦ "Любава" на тористь тогож ТРЦ "Любава", а натомість отримав в користування половинкою одного з поверхів тогож ТРЦ "Любава". Дякуємо вам Сергію Олеговичу за турботу про мешканців Черкас, про майно територіальної громади. Доречі може пора Вам схаменутися та повернути кошти вкрадені у тої ж територіальної громади у вигляді вартості землі та не відпрацьовану вами заробітню платню з карману платників податку міста
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 очі бачуть 12.12.2012 17:43
в чому унікальність арендаторів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Олексій 12.12.2012 16:39
Нічого нового))) От ще за драмтеатром добудують десь в 2025 році, ото буде конкуренція))) на 3 квартали 4 торгових центри)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Новый гость 12.12.2012 16:21
Посмотрим как кусать этот пряник начнут.
Разбегутся от аренды.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 ГорОд контрастов 12.12.2012 16:14
А через квартал біля театру- яма вже 5 років, дерева поросли вище котловану.Така ось Європа."Вєсь у фірмє" і морда невмита.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Знавець 12.12.2012 15:42
Звичайний магаз.Такий як: днипро-плаза,гранд,пла зма.ШО нового?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100