«Такого сайту не має жодне село України. Його ми створили в рамках проекту "Культурний вимір громади - село Мошни" за фінансової підтримки IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives.» - йдеться в повідомленні ГО «Україна Інкогніто»

Село унікальне, з неймовірною історією та купою пам'яток архітектури, з феноменальною колекцією архітектурних стилів. Неомавританський та неоготика, неороманський та еклектичний. Дерев'яний шедевр від Городецького та заїзд під стріхою. Джордже Торіччеллі та єврейська ринкова площа...

440937686_753254297001006_2696242929667524458_n

Командою була проведена велика робота: збір інформації, оцифровка об'єктів культурної спадщини, фотограмметрична та геодезична зйомка, розробка та встановлення інформаційних стендів та баннерів, просвітницькі семінари та презентація проекту в УКРІНФОРМ, Роман Маленков , Andrii Iarovyi , Максим Плахотний , @Микола Якименко та багато інших.

Тепер громада має і буде доповнювати історичну інформацію, а всі відвідувачі сайту зможуть роздивитися і покрутити тривимірні моделі унікальних пам'яток.

Далі буде продовжувати наповнювати сайт Микола Якименко, найкращий краєзнавець Мошнів

Посилання на сайт ТУТ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 Отак би скрізь 29.04.2024 10:09
Видно, що в Мошнах знають і шанують свою історію. Добрий приклад для інших.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100