реклама

реклама

За минулу добу фахівці МНС надали допомогу 7 водіям (шести вантажних автомобілів та одного маршрутного мікроавтобусу), які через ускладнення погодних умов та ожеледицю не змогли самостійно продовжити рух.

Так, у Черкасах на автомобільному мосту поблизу парку Перемоги рятувальники звільнили проїжджу частину від 3 вантажівок, які частково обмежили рух автотранспорту.


Цього ж дня у Канівському районі поблизу села Піщальники співробітники МНС допомогли водієві автомобіля «МАЗ», який, перекривши обидві смуги автодороги, утворив затор на трасі.

У Монастирищі та Христинівці рятувальники за допомогою спеціальної важкої автотехніки надали допомогу водіям вантажних автомобілів «МАЗ» та «Volvo», які в умовах ожеледиці не змогли виїхати на підйом.


У Лисянському районі, між селами Рубаний Міст та Виноград, рятувальники звільнили із снігового замету маршрутний мікроавтобус «Mercedes Sprinter», що рухався за маршрутом «Ватутіне-Київ». У салоні автобуса знаходилося 4 пасажири. Вже через декілька хвилин мікроавтобус зміг продовжити свій рух.


Прес-служба МНС області звертається до усіх водіїв транспортних засобів із проханням обмежити використання автомобілів у найближчі дні. Тим, хто користуватиметься автотранспортом, потрібно знизити швидкість, збільшити дистанцію між автомобілями та посилити обережність і пильність.

ТУТ можна переглянути відео з місця події


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100