реклама Делікат

Декілька років тому студенти Черкаського художньо-технічного фахового коледжу вперше навідалися до Черкаського обласного геріатричного пансіонату. 

Це було напередодні різдвяних свят, і кожен прагнув зробити добру справу: дизайнери інтер’єру прикрашали приміщення, а перукарі створювали стареньким новий імідж. Відтоді приходити до пансіонату стало доброю традицією.

blagod11

Цьогорічна весняна зустріч була насиченою та багатою на емоції. Майбутні дизайнери зачіски на чолі з викладачем Альоною Дібрівною не тільки виконали стрижки, але й подарували тепло і радість  спілкування людям похилого віку.

blagod4

Студентка Вікторія Левкуць розповідає: «Коли ми вперше потрапили до пансіонату, поспілкувалися з мешканцями, побачили їхні  очі, то зрозуміли, що обов’язково приїдемо сюди ще. Згадую кожну бабусю, дідуся, як  щиро вони раділи нам. Відвідини пансіонату надають студентам можливість не тільки показати свою фахову майстерність, а й подарувати доброту, підтримку та допомогу людям, які їх потребують».

Про це інформує Черкаський художньо-технічний фаховий коледж. Фото коледжу

blagod9

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 А куди поділись новини? 12.05.2024 08:54
З життя містечкових новоелітних троїсто-інвалідних слуг-сиріт, жителів і цього пансіонату, як невід'ємної частини всього наріду, якого вони стрижуть і в хвіст, і під хвіст, і в гриву. Весна, сезон полуничок, готують показові виступи як правильно їх споживати на "майських" шашликах? Чи як уроджені скромняги вирішили менше світитись своїми новими грандіозними майновими та грошовими здобутками? А може якийсь новий перформанс для наріду готують, з участю "зарубіжних" виконавців? Під ті ж шашлички.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100