реклама

реклама

Сьогодні боксери світового рівня зважувалися у Черкасах перед боєм, який чекає на них завтра, у суботу, 15 грудня, в СК «Будівельник». Головним на боксерському турнірі, організованому промоутерською компанією братів Кличків «K2 Promotions», буде бій між харків’янином Сергієм Федченком та азербайджанцем, який останні шість років живе і тренується в Німеччині, Азадом Азізовим. На кону – титул Чемпіона Європи за версією WBO в суперлегкій вазі.



Чотири роки тому черкаський ринг вже приніс перемогу Сергію Федченку. тоді харків’янин нокаутував аргентинця Хуана Альберто Годоя. Серед переможених суперників українця і такі сильні бійці як американець ДеМаркус «Чоп-Чоп» Корлі і француз Віллі Блейн. Але найважливішим для Федченка був бій у квітні цього року з легендарним Хуаном Мануелем Маркесом. До речі, минулої суботи Маркес нокаутував у шостому раунді видатного Менні Пакьяо, здобувши титул «Боксера десятиріччя» за версією WBO.Щодо поєдинку Федченка з Маркесом, то варто відмітити, що українець (на відміну від Пакьяо) гідно протримався проти знаменитого боксера усі 12 раундів, всупереч прогнозу експертів. Хоч і не переміг...


Нинішній суперник Федченка Азад Азізов не раз зустрічався в ринзі з представниками нашої країни і здобуав перемогу. Цього разу Федченко може змінити цю усталену норму. Адже, як зазначив український боксер, до бою готувався ґрунтовно.

Читайте також: Харківський «Професор» каже, що на 100% свій черкаський бій не планує (відео)

Крім цього поєдинку, черкащани зможуть побачити в андеркарді таких боксерів: Вячеслав Узелков, Мамед Ядгаров, Віктор Плотніков, Андрій Руденко, Дмитро Нікулін, Валентин головко, Вадим Новопашин та інші.

Дивіться також ВІДЕО зважування боксерів та «бій» поглядами.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100