реклама

реклама Делікат

реклама

Позбавити волі на три роки. Такий вирок виніс 13 грудня Апеляційний суд Черкаської області викладачці Драбівської дитячої школи мистецтв, депутатці Драбівської райради від «Батьківщини» Наталії Орєховій, інформує «Рось».

Жінка сяде за грати за те, що недогледіла двох неповнолітніх дітей. Ті втопились, купаючись у Дніпрі. Ця трагедія сталась у липні минулого року. Тоді вчителька супроводжувала школярів під час екскурсії до Канева. Нагадаємо, суд першої інстанції дав їй два роки умовно.

Три роки за гратами та заборона упродовж двох років обіймати керівні посади в галузі освіти. Вирок судді зачитували 15 хвилин. Засуджена спантеличена, що на неї чекає вона зрозуміла не одразу. Коментувати ситуацію відмовилась. Адвокат засудженої каже: вирок надто суворий. Разом зі своєю клієнткою він буде подавати касаційну скаргу до Вищого спеціалізованого суду.

Батько загиблої дівчинки Сергій Бахмут вироком апеляційного суду задоволений. Каже: винні у смерті його доньки мають бути покарані. Тепер він клопотатиме, аби судді вищої інстанції не змінили міру покарання на менш поблажливу.

У засудженої є ще місяць, щоб подати касаційну заяву. А тим часом вона знаходиться під підпискою про невиїзд.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100