реклама Делікат

24 травня в Катеринопільському будинку культури відбувся благодійний концерт з нагоди 25-річного ювілею зразкового хореографічного колективу "Вербиченька" за участі хореографічних колективів Звенигородського району.

В заході взяли участь власне Зразковий хореографічний колектив "Вербиченька" (керівник Жанна Тихомирова ), хореографічний колектив "Dancing Stars" (керівник Євгенія Евгения Дробна ) , Народний аматорський ансамбль танцю"Звенигора" (керівник Олександр Луценко), аматорський хореографічний колектив "Life in dance" (керівник Ірина Луценко) та танцювальний колектив спортивного бального танцю "Лавіта" ( керівник Наталія Шевчук) .

444125043_1439896993333302_4457260237461653130_n

З вітальним словом до ювілярів звернулися Катеринопільський селищний голова Володимир Коваленко, начальник відділу освіти , молоді та спорту Тетяна Мовчан, директор Катеринопільського БДЮТ Олена Піщана, менеджер соціальних проектів Благодійного фонду "МХП-Громаді" Валентина Вовкотруб, директор Катеринопільського будинку культури Юлія Пономаренко та власне,керівники хореографічних колективів. 

Захід проходив ще й з метою збору коштів на потреби ЗСУ. І за допомогою всіх причетних вдалося зібрати близько 14 тис. грн.

Про це пише КЗ "Катеринопільський будинок культури територіальної громади"

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Черкаські мобілізатори 25.05.2024 22:46
Мєлкота! Та ми за ..... , не буду казати скільки хвилин побільші суми збираєм. Причому, на добровольних началах. І всі запрошені до нас, ще далеко до 18 травня, не тільки перед нами благодійно витанцьовують, а й взагалі - готові на все! Важко бути Богами? Абсолютно Ні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100