реклама Делікат

реклама

Митрополит Черкаський і Чигиринський ПЦУ владика Іоан Яременко спільно з капеланами 118 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Володимир Педько та Volodumur Gladkovskuj провів поминальний молебень, присвячений Дню Героя України. Цей день нагадує нам про тих, хто віддав своє життя заради нашої свободи та незалежності.

«Сьогодні ми згадуємо небесне воїнство, в числі якого знаходяться ваші батьки, брати, сестри. Війна прийшла на нашу землю, ми не можемо відмінити це. Але потрібно знати, що, коли приходить війна, кожен з нас обирає «добро» чи «зло», «активно діяти» чи «сидіти і чекати, що з цього вийде». Герої, бачачи зло, повстали проти нього» – наголосив владика Іоан.

442437693_467837032573694_3741524609280552599_n

Цей день є особливим нагадуванням про героїзм та самопожертву тих, хто боронив нашу країну. Ми пам'ятаємо їхні імена, їхні обличчя, їхні подвиги. Вони не лише захищали нашу землю, але й стали символом національної гордості та незламності духу.

Поминальний молебень – це не лише релігійний обряд, але й акт єднання всіх нас у скорботі та вдячності. Владика Іоан та капелани нагадали про важливість підтримки родин загиблих, про необхідність зберігати пам'ять про їхній подвиг і продовжувати справу, заради якої вони віддали своє життя.

Ми не маємо права забувати про наших героїв. Їхня боротьба триває в наших серцях та діях. Кожен з нас може зробити свій внесок у захист та відбудову нашої країни. Як сказав владика Іоан, "коли приходить війна, кожен з нас обирає «добро» чи «зло», «активно діяти» чи «сидіти і чекати, що з цього вийде»." Обираємо діяти, обираємо пам'ятати, обираємо шанувати наших героїв.

Капеланська служба Черкаської ТрО

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100