Міський конкурс «Новорічний настрій освітнього закладу» пройде з 20 грудня серед шкіл та садочків Черкас. Захід у межах новорічно-різдвяних свят відбудеться вже втретє.

– Ми започаткували цей конкурс, аби заохотити та зацікавити заклади гарно оформити будівлі до новорічно-різдвяних свят, вигадати цікаве прикрашання, аби все ж перемогти. Навчальні заклади будуть використовувати світлові елементи, сучасні оздоблювальні матеріали та святкові прикраси, – розповідає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ірина Топчій.

До 30 грудня комісія огляне території шкіл та садочків і підіб'є підсумки. Оцінка буде здійснюватися за такими показниками: загальне святкове оформлення будівлі та прилеглої території; тематичність оформлення та дизайн; використання сучасних оздоблювальних матеріалів, світлових елементів, штучних (індивідуальних) виробів; використання новорічно-різдвяної атрибутики; санітарно-технічний стан об’єкта та прилеглої території. Максимальна оцінка – 5 балів з кожного показника.

Підбиття підсумків конкурсу орієнтовно відбудеться 15 січня, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100