реклама Делікат

реклама

Напередодні міжнародного Дня захисту дітей, що традиційно відзначається у перший день літа 1 червня, у Смілі провели велелюдне свято.

Фото Олександра Слепцовського


Організатори - управління соціальних служб Смілянського міськвиконкому за підтримки протестантської церкви повного Євангелія «Блага вість», пастором якої є відомий громадський активіст Олександр Коваленко. На свято запросили близько 150 категорійних сімей.

Це, передусім, переміщені громадяни нашої держави — вимушені переселенці із зон бойових дій, багатодітні сім’ї, діти, котрі знаходяться під опікою держави, багатодітні родини, а також діти із будинків сімейного типу.

Свято розпочалося зі спільної молитви, яка пролунала в стінах чудового молитовного будинку-палацу, зведеному два роки тому на спустошеному місці у центрі Сміли. Це просторе і комфортне приміщення разом з доглянутим подвір’ям вже не вперше стає місцем для проведення різноманітних благодійних і культурно-просвітницьких заходів. До присутніх з пастирським словом звернувся громадський активіст церкви «Блага вість», військовий капелан і волонтер Дмитро Мартіян.

Фото Олександра Слепцовського


А поки батьки слухали духовне слово, на подвір’ї розважалися близько сотні діточок. Для них були підготовані різноманітні квести, змагання, розваги. До їх проведення долучилися юні вихованці Смілянського Будинку дитячої та юнацької творчості.

Ніхто із гостей не пішов з сьогоднішнього свята з пустими руками: діти отримали свої подарунки, а їхні батьки й вихованці — харчові набори, зібрані волонтерами «Благої вісті».

Завтра о 16.00 тут відбудеться ще одна радісна подія: урочисте відкриття дитячого майданчику, лотерея-розіграш спортивного велосипеду і веселі розваги.

Олександр Слепцовський

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100