17 грудня о 14-й годині до оперативно-диспетчерської служби Територіального управління МНС від рибалок надійшло повідомлення про те, що на Дніпрі в районі ст. Панське, під кригу провалився чоловік. На місце події негайно було направлено оперативну групу Територіального управління та відділення водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Обстановка вимагала рішучих та невідкладних дій, так як чоловік вже тривалий час знаходився у холодній воді та мав шанс загинути від переохолодження.


За допомогою катера на повітряній подушці «Пегас», рятувальники почали обстежувати акваторію річки. Вже через кілька хвилин пошуку за 500 метрів від берега вдалося помітити чоловіка, який із останніх сил тримався за тонку кригу. Потерпілого терміново було доставлено на берег, де на нього вже чекали лікарі. Після порятунку 45-річного місцевого жителя із діагнозом загальне переохолодження тіла та обмороження I-II ступеня було негайно госпіталізовано до 1-ї міської лікарні.

Рятувальники Черкащини звертаються з проханням до любителів зимової риболовлі впродовж наступних трьох днів утриматися від виходу на першу кригу. Попри сильні морози, для встановлення міцного та надійного льодового покрову потрібен час.

Про це інформує прес-служба МНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100