реклама

реклама Делікат

реклама

Приурочене до дня захисту дітей свято організоване службою військового капеланства Черкаської територіальної оборони та скаутською організацією Пласт. На заході присутні, як пластуни, так і діти військових 118-ї бригади.

Захід проходить у форматі триденного табору в місті Чигирин та має на меті підготувати дітей до літнього сезону 2024, вдосконалити у них навички самозарадності і самостійності.

фото прес-служби ОДА

фото прес-служби ОДА


«Три дні таборування для синів і доньок наших захисників, а також пластунів. Цікаві активності, позитивні емоції, дружнє спілкування, потрібні практики в межах програми ментального здоров’я «Ти як?». Щоб сильні ставали ще сильнішими.

Разом із дітками та рідними вшанували пам'ять Назара Набережного. Нашого Героя. Легендарного воїна. Вихованця черкаського пласту. Честь і слава!

Дякую Черкаському осередку «Пласт – національна скаутська організація України», Rotary Club Cherkasy, 118-ій бригаді та Капеланській службі Черкаської ТрО за цей проєкт!» - зазначає голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

447465457_1001823181464368_6029180052589941911_n

На зустріч завітала мати Назара Набережного пані Тетяна, яка подякувала усім, хто пам’ятає її сина. Окрім того, оглянули місцевий довгобуд, який мав би стати закладом для перебування тут молоді, а також для родин захисників.

Детальніше дивіться у відео


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100