Цими вихідними в актовому залі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницього відбувся щорічний обласний чемпіонат зі спортивно-бального танцю «Феєрія танцю».


Кращі танцювальні пари боролися за медалі та кубки конкурсу, інформує сайт «Пункт». Змагання розпочались зранку і продовжувались до пізнього вечора. Учасники показували свої вміння в європейській та латиноамериканській програмах.


– Ми щороку проводимо «Зимову феєрію». Чемпіонати такого типу корисні тим, що дають змогу учасникам підвищувати свій рівень та вчитися на власних помилках. Танцівники повинні якомога частіше виходити на паркет, щоб позмагатися із сильними суперниками. Це дуже допомагатиме їм у майбутньому, на більш серйозних турнірах, – розповіла організатор змагань Каріна Неверовська.


Помічниця суддійської колегії Анжеліка Любімова раніше теж була учасницею таких змагань, тому прекрасно розуміє стан кожного учасника. Вона запевнила, що конкурс із кожним роком покращує свій рівень, а разом з ним ростуть і вміння учасників.

– Я уявляю, як важко суддям визначити переможців із такої кількості чудових танцівників, – розповіла дівчина.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100