30-31 березня в Черкасах уже втрете відбудуться змагання із спортивних бальних танців на Кубок міського голови.

Очікується, що цього року, незважаючи на складні погодні умови, приїде близько 1000 танцівників з різних міст України.

За словами організатора змагань Ігоря Добрянського, вже підтвердили свою присутність спортсмени з Черкаської області, Полтави, Кременчука, Кіровограда, Запоріжжя, Києва. До суддівства залучаються не лише представники з України. На конкурс приїде суддя міжнародної категорії з Грузії. Також очікують на приїзд танцювальних арбітрів з Прибалтики та Росії.

– Але найголовнішою родзинкою наших змагань стануть показові виступи інтернаціональної пари з Італії – Світлани Костенко та Франческо Еспосіто. Партнерка – родом з України, але виступає в Італії. Це пара рівня фіналістів Чемпіонатів світу, Чемпіонатів Європи. Більше того, перед змаганнями, у п’ятницю, ця пара проводитиме семінари, майстер-класи для танцівників міста і області. Такі заняття допомагають нашим спортсменам дізнатися більше про танцювальні новинки світу від провідних танцівників Європи, – говорить Ігор Добрянський.

Найяскравіше дійство під час дводенних змагань відбудеться саме 30 березня під час 3-го відділення, яке розпочнеться після 16.00. Саме тоді на паркет вийдуть танцівники найвищих категорій, а також у перерві між відділеннями свої вміння демонструватимуть запрошені гості з Італії, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

ТУТ можна переглянути відео виступів Світлани Костенко та Франческо Еспосіто.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100