реклама Делікат

реклама

Питання оптимізації закладів дошкільної освіти Канівської міської територіальної громади (МТГ) обговорили під час апаратної наради міського голови Ігоря Ренькаса з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та директорами комунальних підприємств міста, яка відбулася у п’ятницю, 7 червня ц.р.

Зі слів заступниці міського голови Тетяни Жівотової, робоча група з вивчення питання оптимізації мережі закладів дошкільної освіти Канівської МТГ  має напрацювання, які потребують розгляду та подальшого затвердження депутатами на сесії міської ради.

Без назви

– Наразі проведено три засідання робочої групи. Маємо пропозиції щодо оптимізації мережі садочків. Розуміємо, що це питання дуже непопулярне, але у той же час воно економічно обґрунтоване, адже у нашій громаді є заклади де середня наповнюваність групи – 4 дитини, на 1 вихователя. Загалом приміщенн, які ймовірно вивільняться можна використовувати за іншим призначенням, а зекономлені кошти спрямувати на ремонти в дошкільних закладах, – зазначила Тетяна Жівотова.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови створено робочу групи з вивчення питання оптимізації мережі закладів дошкільної освіти у Канівській МТГ. Її створили для приведення освітньої мережі у відповідність до вимог законодавства та освітніх потреб населення, підвищення ефективності заходів щодо розвитку галузі освіти та економічної ефективності функціонування закладів дошкільної освіти у громаді. Відтак, робоча група має проаналізувати ефективність діяльності існуючої мережі закладів дошкільної освіти та доцільність її реорганізації з урахуванням демографічних показників.

Про це пише прес-служба Канівської міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100