реклама

реклама

Відділ етнографії Черкаського обласного краєзнавчого музею спільно з Першою міською гімназією провели благодійний захід «На Миколая живи – ближньому допоможи».


Під час майстер-класів з виготовлення ялинкових прикрас, які нині тривають у обласному краєзнавчому музеї, першачки з паперу та вати власноруч робили новорічні іграшки та гірлянди, які сьогодні передали діткам у черкаський обласний притулок «Теплий дім», повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

За словами завідуючої відділом етнографії Черкаського обласного краєзнавчого музею Вікторії Литовки, разом з іграшками учні з Першої міської гімназії з мандаринів зробили веселі смайлики, які також були передані вихованцям черкаського обласного притулку «Теплий дім». Крім цього, завдяки зусиллям небайдужих черкащан вдалось зібрати для дітей солодощі, одяг та іграшки, які в День Святого Миколая віддали маленьким вихованцям притулку.


– Цікаво, що під час роботи з виготовлення новорічних прикрас та мандаринових «усмішок» доводилось чути від учнів, що, зображуючи смайлики, вони хочуть подарувати діткам з притулку часточку радості, веселощів та посмішок, яких так не вистачає їм у житті, – говорить Вікторія Миколаївна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100