реклама

реклама

Голова Кам’янської РДА Віталій Архип’юк не боїться критики на свою адресу з боку підприємця Алли Онищенко, бо стверджує, що вона дійсно допустила ряд порушень в діяльності свого закладу. Про це керівник району повідомив у коментарі «Прочерку».


Нагадаємо, як повідомляло наше видання, кам’янчанка Алла Онищенко вже не один рік бореться з владою задля збереження свого бізнесу. Жінка є власницею придорожнього кафе «Віктор і Я» (241 км автодороги «Київ-Знам’янка») і стверджує, що влада всіляко хоче вижити її з цього місця, одночасно всіляко сприяючи роботі іншого закладу – «Гостинний двір».

За словами Віталія Архип’юка, «Гостинний двір» – єдиний заклад на трасі, що отримав дозвіл на свою діяльність в земельному, лісовому управлінні і в службі автомобільних доріг.

– Зробили нормальний заклад, де зупиняються всі. Це нормальний європейський рівень, куди люди можуть зайти, поставити машину, поспати там можуть. Там хороший заклад. А біля нього стоїть генделик та й усе, – зазначив Віталій Архип’юк. – У свою чергу, у кафе «Віктор і Я», власниця якого вам поскаржилася, немає жодного ні документу, ні дозволу на землю. Немає там і води, бо не проведена, і туалету немає, а лише яма викопана. А воду підвозять у балонах. Так і готують їсти.

За словами керівника району, жоден суд не задовольнив прохання власниці кафе на продовження діяльності, оскільки вона не має ніяких дозволів.

На запитання, як же тоді Аллі Онищенко вдавалося працювати, починаючи з 1998 року і по цей час, Віталій Архипюк відповів:

– А вони так побудувалися як і тимчасові павільйони біля центрального ринку. Пройшло десять років і вони так і не отримали дозволу на землю. Зараз питання про користування землею без дозволів постало особливо гостро, – сказав Віталій Васильович.

Щодо двох інших кафе, які також працювали на цій трасі, але припинили роботу, то це сталося через порушення питання про їх узаконення.

– Але узаконити виявилося дорожче, ніж прийняти їх. Тож їх власники просто прийняли їх. Як тепер живуть їх власники? У одного чоловіка є магазин в місті і фірма, що виготовляє металеві вироби, а власник іншого кафе пішов на пенсію, – пояснив Віталій Архипюк.

Він також відкинув звинувачення Алли Онищенко, нібито влада думає лише про те, як її позбутися, не дбаючи при цьому про садочок у селі Косарі.

– Насправді ситуація була такою. Як ви пам’ятаєте, рік тому Косарський спиртозавод був зупинився і комунальні будинки в селі перестали опалюватися. Ми за рік переробили опалення в будинках, у школі і пустили туди газ. А цього року запустили самостійну котельню для садочка, проте трохи не встигли вкластися в терміни. Але зараз садочок опалюється. Тож ми дбаємо про благоустрій населених пунктів, – запевнив Віталій Архипюк.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 мама з Косарів 22.12.2012 19:12
Звичайно ж, дбав Віталій Васильович про дитсадок і його котельню. Чомусь тільки згадав він про те, що у дитсадку холодно, тільки після того, як батьки почали телефонувати на урядову гарячу лінію через два тижні після початку опалювального сезону. Та й їздив сюди до тих пір, поки один з телеканалів не зняв репортаж про нову котельню, де він гарно пропіарився. А те, що нова котельня забезпечує температуру аж + 12 градусів всередині приміщення, він, мабуть, і не знає. Чи він і для своїх дітей вдома підтримує таку "спеку"? Тож "дякуємо" за таку "турботу", дорогий наш пане Архип'юк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Cтанислав 22.12.2012 02:29
Не каждый человек позволит себе питаться в ресторане. Люди которые пахают за копейки не могут позволить себе поесть и в “генделыку”. Если у вас есть финансы на рестораны, то не судите всех людей по себе уважаемый Г..... Архипюк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 кван 20.12.2012 20:11
Гы ! Не смешил бы людей, с честной зарплатой головы РДА в 2000 грн. его бы в еврозаклад и на порог бы не пустили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100