реклама Делікат

Володимир Халай, який поважає Миколу Мирзу як депутата і як людину, ходив з ним на вечір боксу, що проходив в Черкасах минулими вихідними. Фото з архіву сайту «Прочерк»

Володимир Халай, який поважає Миколу Мирзу як депутата і як людину, ходив з ним на вечір боксу, що проходив в Черкасах минулими вихідними. Фото з архіву сайту «Прочерк»

Директор «Промелектробуд–2000» Володимир Халай відкидає будь-які звинувачення депутата Черкаської міськради Олександра Радуцького у тому, що його підприємство нібито «кришує» депутат Микола Мирза.

– Я поважаю Миколу Мирзу, як депутата, так і людину. Він завжди дотримується слова, яке давав. Мені дуже імпонує те, що він робить для свого виборчого округу, напевно, більше ніж, будь-хто з міських депутатів. причому переважно за власні кошти. З його ініціативи та за кошти «Промелектробуда-2000» встановили стовпи освітлення до кардіоцентру, - розповів Володимир Халай.

Читайте також: Черкаські казначеї замовили собі ремонт з підвісними стелями за 6 мільйонів

Він зазначив, що Мирза ніколи не займався «кришуванням» «Промелектробуду-2000». Натомість з пропозиціями про своєрідні «вирішення питання по-своему», за словами Володимира Халая, до нього зверталися люди, які назвалися «представниками Олександра Романовича». Почалось це з лютого місяця поточного року.

– Коли мені надійшла ця пропозиція, я навідріз відмовився. Після того, почали виникати депутатські запити від Олександра Романовича Радуцького. Збіг чи послідовність – не беруся судитися. Переконаний, що здоровий глузд у цій ситуації переможе і ми не повернемося до часів бандитів, кришування і плати за дах, - зазначив Володимир Халай.

Читайте також: Мирза – про Радуцького: «Він вважає себе розвідником або слідчим!»

Нагадаємо, що депутат Олександр Радуцький звернувся до прокуратури і до міського голови із проханням розглянути питання щодо розірвання договору між КП «Соснівський СУБ» і ПП «Промелектробуд-2000». Депутат всіляко критикував діяльність підприємства. Критикував Радуцький і Миколу Мирзу, заявляючи, що той «кришує» це підприємство.

Зазначимо, що після виступу Олександра Радуцького «Прочерк» звертався до Володимира Халая за коментарем. Однак той послався на зайнятість, зазначивши, що на тижні обов’язково проведе пес-конференції, де все спростує. За весь тиждень Володимир Халай так і не провів прес-конференцію...

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 КАЛМАК 23.12.2012 19:12
Читаю "Прочерк" не давно,но почти каждый день. Поражаюсь нашим депутатам, лезут туда где они дуб дерево хвойное.Александр Романович не смешите людей и сами не позортесь,ваше метание от одной кармушки к дрогой к хорошему не приведет. Моё мнение таково - два класса три коридора и цыганский факультет(східн о-європейський университет) ещё не показатель для того чтоб давать профессионально е заключение в таких вопросах.Вы заявляете что кто-то кого то крышует, а Вы чья крыша... Радуцкий - ты кто такой, давай до свиданья.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ли 22.12.2012 21:12
Мені дуже імпонує те, що він робить для свого виборчого округу, напевно, більше ніж, будь-хто з міських депутатів. причому переважно за власні кошти.

Кто бы сомневался. :D :lol: Вы мне покажите такого человека, кто за честно заработанные деньги будет делать ремонт для микрорайона Дахновка. ;-) :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 олексій 22.12.2012 19:14
Радуцький перейшов межу. Він перетворюється на Миколенка - в минулому скликаннібув депутат, який пішов від Одарича і почав його "мочити". Нині Миколенко ніхто і звати його ніяк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 2 шар улицы 22.12.2012 18:41
Хто такий радуцький?

ч***ник з 3 класами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100