реклама Делікат

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру жителям  м. Черкаси за фактом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави та обіцянки здійснити вплив за надання такої вигоди, поєднане з вимаганням такої вигоди, вчинене за попередньою змовою групи осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За версією слідства, лікарка та її співмешканець, отримали від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 5000 доларів США за сприяння в оформленні громадянину ІІ групи інвалідності, що в свою чергу мало бути підставою для уникнення призову під час мобілізації шляхом отримання відстрочки від призову до лав ЗСУ.

Без назви

Підозрюваних затримано під час одержання неправомірної вигоди.

Їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється  СУ ГУНП в Черкаській області, оперативний супровід – 6 відділ 8 управління Департаменту військової контррозвідки СБ України.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369-2 КК України передбачає покарання у вигляді  позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

Фото: РБК-Україна

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100