реклама Делікат

Учні Черкаської спеціалізованої школи №17 відвідали Великобританію.

Протягом двох тижнів у межах освітньої програми з вивчення англійської мови діти навчалися у приватній престижній школі, яка була заснована у 1884 році й розташована на 45 гектарах мальовничої території на околиці Вінчестера.

Фото: dogp.gov.ua


Школярі опановували англійську мову разом із дітьми з Китаю, Німеччини та Австрії. Щоліта ця школа приймає кількасот студентів із понад 28 країн з різних куточків світу.

Окрім вдосконалення знань з англійської, учні Черкаської спеціалізованої школи №17 подорожували Англією. Вони відвідали Лондон, Вінчестер, Оксфордський університет - найстаріший англомовний навчальний заклад у світі, а також побували у місті Портсмут, де розташована одна з головних баз британського Королівського флоту.

Фото: dogp.gov.ua


Варто відзначити, що вже десять років Черкаська спеціалізована школа №17 організовує такі освітні подорожі для своїх учнів, що допомагають не тільки поглибити знання англійської мови, але й надають мотивацію для подальшого навчання та відкривають нові горизонти для досягнення освітніх цілей.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100