реклама Делікат

У Черкаській РВА відбулася діалогова зустріч із головами територіальних громад Черкаського району з питань міжмуніципального співробітництва. Такі зустрічі, організовані Департаментом регіонального розвитку ОДА спільно із представниками U-LEAD з Європою в Черкаській області та Черкаською агенцією регіонального розвитку, проводяться у кожному районі. Разом із головою районної ради Олександром Василенком долучилися до заходу та активного обговорення питань порядку денного.

Про це пише голова Черкаської РВА Валерія Бандурко

455728564_2574488052939385_5523222627417959878_n

«Під час діалогової зустрічі розглянули етапи укладання договорів співробітництва, форми та можливі сфери реалізації міжмуніципального співробітництва.

На сьогодні громадами Черкаського району вже укладено 5 договорів про співробітництво та підготовлено 15 потенційних договорів, які потребують обговорення, чи перебувають на стадії обговорення або не зареєстровані.

Сфери співробітництва різноманітні: спільне утримання центру надання соціальних послуг, делегування виконання окремих завдань у сфері містобудування та архітектури, реалізація спільного проєкту „Створення належних умов для забезпечення реалізації прав дітей на здобуття освіти“, спільне утримання інклюзивно-ресурсного центру, утримання центру професійного розвитку педагогічних працівників, отримання послуг по обслуговуванню Комунальним закладом „Місцева пожежна команда“ та інші.

У рамках практичної панелі керівники Білозірської, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської тергромад поділилися власним досвідом співробітництва. Також проведено групові воркшопи по напрацюванню договорів співробітництва за різними напрямами», - йдеться в повідомленні

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Ето пять!!! 18.08.2024 09:18
Цитую Солідол:
Молодці, що у рамках практичної панелі провели групові воркшопи. Такі форми роботи використовують не всі громади.

Але черкащани знову не зрозуміють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Клєрочка. 18.08.2024 09:13
Ділили, як завжди, по справедливому:
- Ето тєбє, ето снова тєбє, ето опять тєбє.
- Ето мнє. Нє, я такой хвасон нє ношу. Забірайтє!
- Так, я нікого нє обдєліла?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Солідол 18.08.2024 00:20
Молодці, що у рамках практичної панелі провели групові воркшопи. Такі форми роботи використовують не всі громади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100