13 листопада депутати Черкаської обласної ради Бобов Геннадій Борисович та Парубок Омелян Никонович написали особисті заяви про дострокове складення ними депутатських повноважень у зв’язку з обранням народними депутатами України, повідомляє сайт «Твій місцевий депутат».

У зв’язку з цим на розгляд чергової сесії обласної ради будуть винесені питання про:

1. Дострокове припинення повноваження депутата Черкаської обласної ради VI скликання Бобова Геннадія Борисовича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Черкаської обласної організації Партії регіонів, у зв’язку з його особистою заявою та про звернення до Черкаської обласної виборчої комісії для прийняття рішення про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку Черкаської обласної організації Партії регіонів.

2. Дострокове припинення повноваження депутата Черкаської обласної ради VI скликання Парубка Омеляна Никоновича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Черкаської обласної організації Комуністичної партії України, у зв’язку з його особистою заявою та про звернення до Черкаської обласної виборчої комісії для прийняття рішення про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку Черкаської обласної організації Комуністичної партії України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100