реклама Делікат

Напередодні нового навчального року понад сотні смілянських першокласників були запрошені на свято, яке пройшло у стінах палацу-церкви «Блага вість».

Головним організатором і модератором подібних заходів от вже більше 20 років виступає Смілянський центр соціальних служб на чолі з його незмінною керівницею Інгою Гончаренко, а їх незмінним партнером усі ці роки є церква повного Євангелія «Блага вість»: нею від початку заснування опікується відомий у Сміли християнський і громадський діяч Олександр Коваленко. Одним зі спонсорів заходу став благодійний фонд зі Сполучених Штатів «American Ukrainian Aid Foundation», чиї представники завітали на свято разом із щедрими подарунками.

457621137_1670087117125973_742074886025159485_n

Організатори подбали про те, щоби сьогоднішнє свято, як і завжди, було яскравим, радісним і незабутнім. Особливо радісним, тому що запрошені діти — особливі: діти із сімей наших загиблих Героїв; діти, чиї батьки сьогодні зі зброєю в руках захищають Україну проти рашистських агресорів і окупантів; діти із внутрішньо переміщених родин, діти-інваліди та діти-сироти.

До присутніх з теплим словом звернулися пані Інга Гончаренко і пастор церкви «Блага вість» Олександр Коваленко. Першокласників та їх батьків, родичів привітав також перший заступник міського голови Сміли Олександр Лисенко. Скориставшись нагодою, він вручив Подяку міського голови Сергія Ананка Олександру Коваленку за активну і плідну підприємницьку, громадську і волонтерську діяльність.

Потім зала церковного палацу наповнилася дитячим галасом і радісним сміхом: перед дітьми виступили гості — черкаський театр ростових ляльок.

На завершення всі першокласники отримали наплічники, подарункові набори, а на виході на них чекали смаколики від кондитерської фабрики «Меркурій» і морозиво від ПП Липко.

Маленькі гості мали можливість до схочу розважатися на дитячому майданчику, відкритому нещодавно на подвір’ї церкви «Блага вість» і фотографуватися з привітними ляльками — героями улюблених дитячих мультиків.

Олександр Слєпцовський

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100