реклама

реклама

Черкасами мандрує Дід Мороз. Він з’являється то в одному, то в іншому дворі міста. Для жителів, а особливо дітлахів, це стає несподіванкою. Вони мають нагоду погратися та сфотографуватися з ним.



У свою новорічну мандрівку 3,5-метрова пневмофігура Діда Мороза вирушила з 25 грудня.

Ідея цієї акції полягає у тому, що Дід Мороз постійно мандрує Черкасами. У жодному з дворів він не залишається більш, ніж на один день.

– Такий подарунок для черкащан зробила мерія міста, а купівлю пневмофігури проплатила фірма «Ремондіс», що займається вивезенням сміття в місті, – розповідає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ірина Топчій.

Комітети самоорганізації населення для жителів влаштовують новорічні свята. Зазвичай вони проводять свята біля фігури гігантського Діда Мороза.


Першим мікрорайоном, який відвідав казковий персонаж, став «Луначарський». Найбільшою втіхою Дід Мороз став для вихованців дошкільного навчального закладу № 69: понад п’ятдесят вихованців садочку завітало на візит до Дідуся.

26 грудня Дід Мороз радував черкащан на площі перед мерією, 27 грудня – жителів мікрорайону «Привокзальний». 28 грудня фігура помігрує до КСН «Богданівський» (бульв. Шевченка, 270), 29 грудня – КСН «Калиновий» (площа 700-річчя), 30 грудня – КСН «Перемога» (майданчик біля школи № 27), 31 грудня і 1 січня – мікрорайон «Дахнівка». Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Олексій 27.12.2012 17:25
А в чому проблема??? Свято було об 11 годині на вокзалі, Ви особисто вважаєте що це зарано??? З Наступаючим Вас Шановний)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 ktd 27.12.2012 16:51
Да, пусть и остальные невыспятся, чего только вокзалу страдать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100