реклама Делікат

21 вересня місто Городище традиційно святкує свій день. Городищенська дитяча школа мистецтв ім. С.С. Гулака-Артемовського вже кілька років поспіль проводить пленер "Барви осені" відділу образотворчого мистецтва. Цей захід є святом для учнів, викладачів та містян, які отримують можливість зануритися в атмосферу мистецтва та краси.

З самого ранку подвір'я мистецької школи наповнилося юними художниками, які натхненно працювали над створенням осінніх натюрмортів. Під керівництвом викладача Скорик Юлії Володимирівни, діти відображали у своїх роботах різноманітні фарби осінньої природи, кожен обираючи техніку виконання на свій смак. Це додавало виставці ще більше різнобарв'я, адже можна було побачити малюнки, виконані аквареллю, гуашшю, олівцем та навіть пастеллю.

459803634_542818391467991_4188868522279643211_n

Після завершення пленеру учні мали ще одну чудову можливість – відвідати театральну виставу. Діти пішли на перегляд прекрасної дитячої вистави "Кіт у чоботях" за мотивами казки Шарля Перро, яку представив Коломийський академічний обласний український драматичний театр ім. І. Озеркевича. Вистава залишила у маленьких художників незабутні враження, наповнені творчістю та казкою.

Святкування Дня міста Городище та пленер "Барви осені" – це події, що дарують натхнення та нагадують про важливість мистецтва у нашому житті.

Про це пише Городищенська дитяча школа мистецтв ім С С Гулака- Артемовського, фото музичної школи

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100