реклама Делікат

18 жовтня у Черкасах проведуть творчу зустріч та презентацію книги Мії Марченко та Катерини Пекур «Діти вогненного часу», яка вже другий місяць утримує топові позиції продажів і отримує захоплені відгуки як від читачів, так і від найвимогливіших критиків України. Участь безоплатна.

Про це повідомляють в освітньо-культурному та волонтерському просторі Гончаренко центр. У команді кажуть: книга, написана авторками Мією Марченко та Катериною Пекур, відкриває перед читачами нові сторінки української сучасності, зображуючи як катаклізми минулого, так і реалії сьогодення.

diti-vognennogo-chasu-mal

Це епічне міське фентезі з елементами детективу занурює читача у паралельний світ, що поєднує події повномасштабного вторгнення з історичними темами та міфологією. Роман відкриває нові грані сучасної української реальності через призму історичної пам’яті та духів міста, змушуючи переосмислити власний досвід багатьох українців.

«У перші дні повномасштабного вторгнення Київ стає сценою боротьби не лише у видимому світі, але й у прихованому Завокзаллі - загадковому місці, де зливаються магія та реальність. Діти вогненного часу — це захопливе міське фентезі про боротьбу за пам’ять та справедливість, на сторінках якого стародавні магічні сили перетинаються з реальністю сучасного Києва, нагадуючи, що навіть у темні часи добро та віра залишаються нашою найбільшою зброєю», — діляться у Гончаренко центрі Черкаси.

Учасники презентації матимуть унікальну можливість зустрітися з письменницями, задати питання та дізнатися більше про те, як створювався роман, що вже став популярним серед широкої аудиторії.

Творча зустріч відбудеться у п'ятницю, 18 жовтня о 19:30 у місцевому Гончаренко центрі, що на бульварі Шевченка, 234. Зареєструватися на подію можна за посиланням.

Довідка:

Катерина Пекур — українська письменниця, редакторка й сценаристка. Катерина має медичну освіту й тривалий час працювала за фахом в одній зі столичних лікарень. Катерина також є авторкою, чиї твори можна знайти в численних українських антологіях, наприклад «Корчма "Чумацький шлях". Антологія сучасної української фантастики», «365 новорічних слів. Антологія сучасної української фантастики», «Серце міста. Антологія сучасного українського міського фентезі: Збірка оповідань» тощо.  Вона також є авторкою і співзасновницею творчого об’єднання фантастів «ЛІТтавиця».

Мія Марченко — українська письменниця та перекладачка. Прозу Марченко пише з 13 років. Вона є авторкою роману «Місто Тіней», який отримав відзнаку «Дебют року у прозі» БараБуки. Є лавреаткою премій «Коронація слова» та Всеукраїнської літературної премії імені Всеволода Нестайка.

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Про це інформують організатори

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100