Засуджені жінки Уманської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби Україні в Черкаській області (№129) 2 січня влаштували феєричний концерт-виставу «Подорож Аладіна». Даруючи вдячним глядачам день щастя і радості, жінки, котрі волею долі опинились за ґратами, перетворились на талановитих артистів: співачок, акторів, чаклунок, художниць та танцівниць.


Підготовка до концерту розпочалась задовго до свята, кропіткі репетиції, розробка та пошив костюмів, оздоблення зали та створення декорацій – все робилось власними силами засуджених. Проте докладені зусилля перевершили всі сподівання – глядачі віддячили артистам за виступ бурхливими оплесками та лунким сміхом.


Незважаючи на святкові дні, до установи завітали заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення, депутат обласної ради Кучер Г.М., представники управління ДПтС України в Черкаській області, представники релігійних конфесій, директор навчального центру при Уманській виправній колонії Левицький М.Є. та директор центру обслуговування громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі Кокоєва Л.Г.


Своїми враженнями від побаченого поділився начальник установи – начальник арештного дому Анатолій Лапуцький:

– Життя в колонії значно відрізняється від звичайного, тому відчути сповна святкову атмосферу зустрічі Нового року тут досить складно. Проте, сьогодні жінки, котрі готували виступ, подарували справжнє свято собі та всім глядачам, котрі прийшли на цю виставу.


Про це інформує прес-служба управління ДПтС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100