Президент України Віктор Янукович вважає, що проведення виборів депутатів до Верховної Ради України стало важливим кроком у розвитку демократії в Україні у 2012 році. Про це він розповів в інтерв'ю «Комсомольській правді в Україні».

«Загальні результати виборів визнані всіма країнами і міжнародними спостерігачами. Виборча кампанія в цілому пройшла цивілізовано, в демократичному форматі. Виправлення тих недоліків, що були відзначені під час передвиборчого процесу та голосування на деяких дільницях, має стати першочерговим завданням новообраного парламенту. Ті порушення, які були допущені під час підрахунку голосів у деяких регіонах (зокрема, на 194-му виборчому окрузі з центром у Черкасах та 197-му виборчому окрузі з центром у Каневі, – ред.), повинні бути розслідувані, а винні – покарані. Ці розслідування знаходяться під моїм особистим контролем!» – наголосив Віктор Федорович.

За словами Віктора Януковича, на сьогодні парламент вже повністю функціонує. Він обрав своє керівництво, сформував комітети. Тому сподівається, що вже найближчим часом він зможе повноцінно приступити до своєї основної роботи – законотворчості.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100