реклама Делікат

Деталі створення та функціонування Центру життєстійкості  у Черкасах обговорили на нараді під керівництвом заступниці міського голови Черкас Марини Гаркавої.

Фото: dspck.gov.ua


Місто Черкаси включено до переліку громад України (зараз таких 23), які братимуть участь в експериментальному проєкті з впровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.

"Життєстійкість наразі важлива для кожного з нас. Адже стійкість одного стає стійкістю громади і держави, допомагає боротися з ворогом і мати ресурс для відновлення України після Перемоги. Тому міська влада робить і робитиме все можливе для розвитку цієї важливої державної ініціативи", – зазначив Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

"В умовах війни підтримка та зміцнення психічного здоров’я людей, зниження загального рівня стресу і тривожності, вміння адаптуватися до кризових ситуацій є вимогою часу. Черкаський центр життєстійкості відповідатиме вимогам до таких закладів, аби приносити реальну користь містянам та внутрішньо переміщеним особам, які живуть у Черкасах", – сказала заступниця міського голови Марина Гаркава.

Рішенням Черкаської міськради місцем функціонування центру життєстійкості та надання комплексної послуги визначено частину приміщення по вул. Благовісній, 148.

Тут будуть кімнати для:

  • першого контакту з отримувачем комплексної послуги;
  • індивідуального оцінювання потреб та консультування;
  • групової форми роботи;
  • проведення занять із дітьми.

Про це інформує Департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Знакомиє всё літцца! 22.10.2024 17:52
Чергова фотосесія. Тільки бутильок з букєтом цвітів на стіл забула виставить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100