реклама Делікат

Об’єднана опозиція «Батьківщина» спільно з партіями «УДАР» та ВО «Свобода» ініціюватиме розгляд постанови про проведення повторних виборів у тих мажоритарних округах, в яких Центральна виборча комісія відмовилась встановлювати результати виборів. Про це під час брифінгу сказав народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Кожем’якін, передає «УНН».

– Це актуальне питання. Я вважаю, що найближчим часом Об’єднана опозиція разом з фракціям «УДАР» та ВО «Свобода» обов’язково будуть ініціювати розгляд питання у Верховній Раді і якомога швидше наполягати на проведенні цих виборів, – зазначив Кожем’якін.

За словами народного депутата, це питання може бути винесене на розгляд Верховної Ради на початку другої сесії у лютому.

Водночас, народний депутат від фракції «Батьківщина» Григорій Немиря, який також був присутній на брифінгу, наголосив, що питання проведення повторних виборів у «проблемних» виборчих округах (зокрема, у 194-ому виборчому окрузі з центром у Черкасах і 197-ому виборчому окрузі з центром у Каневі, – ред.) є однією з вимог Європейського парламенту до України поряд з ухваленням виборчого кодексу та з проведенням виборів у Києві.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100