реклама Делікат

Невизнаний переможець виборів по 197 Канівському виборчому окрузі Леонід Даценко вважає, що регіонали навмисне затягують процес призначення дати перевиборів до Верховної Ради у 5 проблемних округах. Так він прокоментував звернення представників ПР до Конституційного Суду, пише «Газета по-українськи».

«Популярність Партії регіонів падає з кожним днем і годиною. Особливо після ухвалення цьогорічного бюджету. Вони добре розуміють, що шанси на перемогу тануть. Тому намагаються відтягти процес. Владі абсолютно байдуже, що 800 тисяч виборців у 5 проблемних округах не мають своїх представників у Верховній Раді. Відповідно нема кому відстоювати в парламенті їхні інтереси», - пояснив він.

Даценко каже, що влада може послатися на дефіцит коштів у бюджеті й не призначити перевибори: «У такому разі я пропонував би взяти кошти з губернатора Тулуба, оскільки вважаю, що він і його команда максимально перешкоджали встановити результати виборів у двох черкаських округах».

Нагадаємо, що ЦВК не виявило переможців виборах у 5 округах країни. Центральна виборча комісія звернулася до Верховної Ради з проханням призначити нову дату виборів. Однак парламентарі відмовляються це робити, посилаючись на чинне законодавство, яке не передбачає процедури перевиборів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100