реклама Делікат

За добу до лікарень Черкаської області із діагнозом «відмороження» потрапило 4 осіб.

Так, учора в селі Мельниківка Смілянського району на відкритій території місцеві жителі виявили 27-річну жінка.

З попереднім діагнозом «алкогольна інтоксикація» та «відмороженням нижніх кінцівок» у тяжкому стані потерпілу було госпіталізовано до центральної районної лікарні. Проте всі спроби лікарів врятувати їй життя виявилися марними. Жінка померла в реанімаційному відділенні, так і не прийшовши до свідомості.

Судово-медичною експертизою встановлюється остаточна причина смерті, інформує прес-служба МНС області.

Крім того, 14 січня до Катеринопільської центральної районної лікарні поступив 25-річний житель села Мокра Калигірка. Лікарі встановили діагноз «алкогольна кома» та «загальне переохолодження тіла». Наразі чоловік знаходиться у реанімаційному відділенні, де за його життя борються лікарі.

Цього ж дня до Шполянської центральної районної лікарні з діагнозом «загальне переохолодженням тіла» та «алкогольна інтоксикація» звернувся і 28-річний місцевий житель. Після проведеної інтенсивної терапії, відчувши покращення, чоловік через деякий час попросив його виписати додому.

До терапевтичного відділення Христинівської центральної районної лікарні з діагнозом «загальне переохолодження тіла» було госпіталізовано 29-річного місцевого жителя. Наразі стан потерпілого задовільний.



реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100