реклама Делікат

На перевиборах в окрузі №194 (місто Черкаси, Придніпровський район, частина Соснівського району), за словами члена фракції «Батьківщина» у ВРУ, куратора від «Батьківщини» на Черкащині Миколи Томенко, опозицію представлятиме кандидат від опозиції Микола Булатецький, який, за даними ЦВК, набрав майже 41% голосів. Але все не так просто, пише видання «Forbes».

Фото з сайту progolovne.ck.ua

Фото з сайту progolovne.ck.ua


Читайте також: Опозиційна трійка висуватиме єдиних кандидатів у «проблемних» округах

За словами координатора виборчих програм громадської організації «ОПОРА» в Черкаської області Сергія Варича, в обласній організації «Батьківщині» із цього приводу назрів серйозний конфлікт.

– Проти Булатецького виступає керівник облорганізації партії Анатолій Бондаренко. Для врегулювання конфлікту навіть приїжджала делегація з Києва. Не виключено, що Булатецький не буде висунутий кандидатом від опозиції. Замість нього у виборах візьме участь хтось з «перевірених бійців», наприклад, екс-нардепи Юрій Гримчак або Володимир Філенко, – говорить Сергій Варич.

Читайте також: Булатецький припускає, що на вибори доведеться йти самовисуванцем

Від Партії регіонів у виборах братиме участь Валентина Жуковська (25,29% голосів), почесний президент ПАТ «Азот», яким володіє олігарх Дмитро Фірташ. Останнім часом вона відкрила в окрузі дві нові громадські приймальні і привітала виборців з Новим роком.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100