реклама Делікат

Депутати Черкаської міської ради можуть не ухвалити бюджет на сесії, що орієнтовно запланована на 24 січня. Таку думку висловив на вранішній нараді у міськвиконкомі перший заступник міського голови Віктор Беззубенко.

Причиною цього є те, що працівники мерії подали не всі заявки на витрати. Зокрема черкаські тролейбуси ледь не залишили без шин.

Крім того, пізно почали подавати свої пропозиції на витрати і деякі депутати міської ради.

– Що зараз робиться? Ми на виконкомі затвердили бюджет. Депутати зараз згадали, що, вибачте, вони ще ж пропозиції свої не подали… – обурився Віктор Анатолійович.

Також він зазначив, що для деяких депутатів стало сюрпризом, що їх минулорічні «забаганки» не виконали.

– Вони в тому році в моєму кабінеті за 10 хвилин до голосування навішали таке… Знаєте коли вони згадали про ці проблеми? Вчора! «А що вікна не засклили в тій бібліотеці? Та я голосувати взагалі не буду!», – процитував одного з депутатів Беззубенко та додав: – Я всім керівникам департаментів говорив, що ми заходимо у бюджет 2013 року через призму 2012. Хто нас назве розумними, що ми не доводимо до кінця ті проекти, що розпочали?!

За словами директора департаменту охорони здоров’я, депутата міськради Олега Стадника, депутатами, які почали зараз подавати свої заявки, є фракція Партії регіонів. Також він зазначив, що якщо свої нові заявки подадуть ще й «вільні демократи», то бюджет стане абсолютно іншим, а головні розпорядники коштів можуть залишитися ні з чим.

– Я не знаю, як ми вийдемо на 24 січня... Я буду спілкуватися з міським головою та пропонувати йому усі ці зміни ще раз виносити на виконком. Це не рішення, це – моя пропозиція, – підсумував Віктор Беззубенко.

Наприкінці наради чиновники вирішили прикласти максиму зусиль, аби встигнути підготувати рішення вчасно.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100