реклама Делікат

21 січня відбулася сесія Тальнівської районної ради, в ході якої депутати, крім питань порядку денного, розглянули організаційне питання. Зокрема – вибори голови ради.

Для обрання на цю посаду було внесено три кандидатури: Володимира Глухенького за пропозицією фракції Партії регіонів, який до цього працював заступником голови районної ради, та депутатів – Леоніда Єгорова і Анатолія Кравчука, які йшли самовисуненням.

Кожний з претендентів мав змогу виступити перед присутніми і відповісти на запитання, а потім ці кандидатури були внесені до виборчого бюлетеня.

Вибори відбулися в два тури, в результаті яких головою Тальнівської районної ради обрано Володимира Глухенького, за якого проголосувало 33 депутати із 50 присутніх на сесії.

З цієї нагоди новообраного голову привітали народний депутат України Геннадій Бобов, заступник голови обласної ради Василь Касян, які брали участь у роботі пленарного засідання, голова райдержадміністрації Микола Бардадим, від територіальних громад – сільський голова с. Вишнопіль Тетяна Гудзенко.

Окрім того, на сесії було вручено Почесну грамоту райдержадміністрації та районної ради та подарунок Вадиму Мицику за сумлінну працю на посаді директора музею історії хліборобства, вагомий особистий внесок у розвиток музейної справи, збагачення і популяризацію історико-культурної спадщини.

Про це інформують у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської обласної ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100