реклама Делікат

 Учора черкащани марно намагалися отримати кошти чи здійснити будь-які фінансові операції через «ПриватБанк». Усі банкомати та термінали «ПриватБанку» у Черкасах гуртом застрайкували, пише видання «Про головне».

Фото з сайту provce.ck.ua

Фото з сайту provce.ck.ua


Працівники банку кажуть, що причиною є технічний збій у роботі програмного забезпечення. Можливо, банк таким чином реагує на арешт усіх рахунків компанії «АероСвіт», про що стало відомо раніше. Нагадаємо, що власник «ПриватБанку» Ігор Коломойський контролює також авіакомпанію «АероСвіт», яка оголосила про банкрутство.

Збій у роботі банкоматів «ПриватБанку»  пов’язаний із технічними проблемами, зокрема із проблемами зі зв’язком. Про це повідомив начальник управління Національного банку України в Черкаській області Сергій Забудський, інформує сайт «Про все».

– Директор Черкаського Головного регіонального управління «ПриватБанку» Віктор Шуршин повідомив, що така проблеми із роботою банкоматів у місті сьогодні виникла через проблеми зі зв’язком. Він також сказав, що наразі вони проводять роботу по усуненню цієї проблеми, – сказав Забудський.

Він також зазаначив, що у разі виникнення у черкасців проблем зі зняттям із банкоматів коштів, вони можуть отримати потрібну суму у касі будь-якого відділення «ПриватБанку».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100