реклама Делікат

Соратник міського голови Черкас Сергія Одарича, політик Михайло Бродський готовий приїхати і безкоштовно попрацювати кілька годин під час реконструкції вулиці Хрещатик. Таку думку він висловив на сторінці мера Черкас у соціальній мережі «Фейсбук».

– Всі жителі міста повинні кілька годин відпрацювати безкоштовно. Я готовий – особисто і руками. Згадаємо молодість, – йдеться у повідомленні Михайла Бродського.

mihailobrodskiy.livejournal.com

mihailobrodskiy.livejournal.com


Окрім того, Михайло Юрійович схвально оцінив концепцію мера щодо реконструкції Хрещатика та навіть назвав його «суперМЕРом».

Також він запропонував усю вулицю облаштувати безкоштовним інтернетом WI-FI.

 Читайте також: На реконструкцію Хрещатика витратять близько 17 мільйонів гривень

Керуючий справами черкаського МВК Микола Кудрявцев написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», що обговорення реконструкції Хрещатика у п’ятницю тривало аж 5 годин, однак поки до спільної концепції робоча група так поки і не прийшла.

Звести усі проекти до одного вже до кінця цього тижня, пообіцяв на вранішньому брифінгу міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Цієї п’ятниці зустрінемося, щоб спробувати вийти на один узагальнений проект, – проанонсував Сергій Олегович.

За його словами, експертна група вже визначилася з тим, що на Хрещатику точно заборонять паркуватися автомобілям. А от громадський транспорт поки з вулиці не прибиратимуть. Хоча й не виключать заборону руху транспорту вже через кілька років.

– Для цього потрібно кілька років. На сьогоднішній день ми не маємо такої кількості закладів та інфраструктури, такої кількості людей, яка б заповнила цей простір. Я боюся, що якщо ми зараз перекриємо вулицю, то отримаємо кам’яну, асфальтовану пустелю. Людей буде туди не притягувати, а лише відлякувати, – пояснив свою позицію міський очільник.

Поки що комфорт пішоходам міська влада обіцяє забезпечити 10-метровими тротуарами.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100